Corona protocol EHBO Oegstgeest

Bij binnenkomst moet iedereen zijn handen desinfecteren met het desinfectiemiddel dat op tafel staat. Laat deze goed inwerken en pak vervolgens zelf een stoel en zet deze op 1½ meter afstand van de stoel naast en eventueel voor je. Dit is dan ook de plaats waar je die avond blijft zitten.
Op een rij passen 7 stoelen naast elkaar. Er kunnen 6 rijen worden gevormd m.a.w. er is voor iedereen een veilige afstand die avond, dus alle leden zijn hierbij van harte welkom.

De koffie/theepauze. Alles wordt op de tafel in de gang neergezet en je loopt in een rij, te beginnen bij de rij die zich het dichtste bij de deur bevindt, achter elkaar aan met alweer 1½ meter afstand tussen elkaar, je neemt de koffie of de thee en eventueel wat lekkers en gaat weer op je eigen plaats zitten, dus niet gezellig bij elkaar blijven staan en even bijpraten.
Misschien ten overvloede: neem voor je eigen veiligheid en die van een ander een mondkapje mee van huis.
Op het moment dat ik dit schrijf is de school nog niet begonnen, maar ik heb begrepen dat de school ook een schoonmaakprotocol heeft. Wij als bestuur zijn hier natuurlijk ook al mee bezig geweest.
Zodra ik meer weet over het schoolbeleid dan is er een duidelijk overzicht en mail ik direct het
complete verhaal betreffende de hygiënemaatregelen naar U door.

Ook Erik heeft al aangegeven dat hij de lessen verder gaat uitwerken zodat deze corona-veilig zullen zijn.