Verslagen van evenementen

Zaterdag 23 oktober 2021 – Hockeytournooi

Koningsdag 27 april 2021

De koningsspelletjes voor de jeugd t/m 9 jaar werden dit jaar ivm de coronamaatregelen op de velden van voetbalvereniging FC Oegstgeest gehouden. Onze EHBO-vereniging was gevraagd om te assisteren mocht er onverhoopt iemand hulp nodig hebben.

Al vroeg in de ochtend waren alle kraampjes met de spelletjes al klaargezet door de vrijwilligers van de Oranjevereniging en hoefden wij ons alleen te installeren op het terras naast de velden.

Omdat er geen ouders als toeschouwers bij mochten zijn, waren er alleen begeleiders en de vrijwilligers van de Oranjevereniging op het veld samen met de kinderen. Hierdoor was het heel gemoedelijk en overzichtelijk tijdens de spelletjes. Er was er niet één incident waar de EHBO voor moest worden ingezet.

Wij werden voorzien van koffie en een flesje drinken en hebben een rondje langs alle spelletjes gelopen en een praatje kunnen maken, zodat wij toch nog iets te doen hadden.
Na afloop heeft iedereen geholpen de spelletjes weer op te ruimen en konden we terug kijken op een zonnige en geslaagde Koningsdag.